PDA

View Full Version : Abdullah Tammi & Punakaartin toinen tuleminen



The Ripper
10-25-2011, 12:08 PM
Abdullah Tammi vaihtoi islamilaisen puolueen puna-aatteeseen

Punalippu nojaa toimiston nurkkaan. Ikkunoiden edessä on punaiset verhot ja seinällä on vasemmistolaisuuden ikoniksi nousseen sissijohtaja Che Guevaran kuva. Olemme Keravalla, toukokuussa perustetun Punakaartin toimistossa. Pöydän ääressä istuu yhdistyksen puheenjohtaja Abdullah Tammi.

Punakaarti on johtajansa mukaan poliittis-aatteellinen ryhmittymä. Sen johtohahmoihin kuuluu jäseniä Suomen työväenpuolueesta, jota myös Tammi edustaa. Punakaartin tavoitteena on saada aikaiseksi sosiaalinen vallankumous nojaten tieteelliseen marxilais-leninläiseen maailmankatsomukseen.

– Koko valtiojärjestelmä pitää rakentaa uudelleen ja nykyinen kapitalistinen järjestelmä voidaan pyyhkäistä pois. Työväenluokan pitää ottaa tuotantolaitokset, pankit ja vakuutusyhtiöt hallintaansa, jotta se voisi taas päättää itse omista asioistaan, Tammi selvittää.

Tammella on kokemusta puoluetoiminnasta myös aiemmin. Hän perusti Suomeen islamilaisen puolueen 2007 ja toimi sen puheenjohtajana, kunnes erosi vuonna 2009.

Punakaarti perustettiin, koska sosiaalidemokraatit ja myös vasemmistoliitto muistuttavat Tammen mielestä nykyisin liikaa porvaripuolueita ja ay-liike on hampaaton.

– Tavoitteenamme on nostaa työväen luokkatietoisuutta, jota ilman vallankumous ei ole mahdollinen. Ihmisten puheista heijastuu tyytymättömyys. Se lisääntyy koko ajan ja yhä useampi haluaa muutosta.

Suomalaisten tyytymättömyys on jo nähtävissä perussuomalaisten suosiossa. Abdullah Tammen mukaan Punakaarti tarjoaa vasemmistolaisen vastavoiman soinilaisille ja ylipäätään oikeistolaistumiselle.

– Perussuomalaisilta puuttuvat mielestäni keinot yhteiskunnan muuttamiseen, vaikka puheet ovatkin kovat. Heidän kielenkäyttönsä on osin pelottavaa ja siitä tulee kieltämättä mieleen 1930-luku. Punakaarti taas vastustaa tiukasti rasismia, Tammi korostaa.

Punakaarti-nimestä syntyy väistämättä mielleyhtymä Suomen sisällissodan punaisten puolisotilaalliseen järjestöön. Abdullah Tammen mukaan uusi Punakaarti pyrkii vallankumoukseen rauhanomaisin keinoin, ilman aseita.

– Emme halua takaisin vuoden 1918 tilanteeseen vaan rakentaa uutta yhteiskuntaa tästä hetkestä. Olosuhteet ovat nyt monessa suhteessa paremmat kuin vuonna 1918, mutta työttömiä, köyhiä ja asunnottomia on silti valtavasti, Tammi pohdiskelee.

Punakaartissa on tällä hetkellä kolmisen sataa jäsentä, joista suuri osa pääkaupunkiseudulta. Abdullah Tammen näkemyksen mukaan toiminta perustuu jatkossa pieniin soluihin, jotka toimisivat itsenäisesti mutta yhteisessä rintamassa.

– Muutoksessa voi kestää pitkäänkin, mutta paine alkaa joskus kohdistua valtarakenteisiin, hän päättää.



Länsiväylä (http://www.lansivayla.fi/artikkeli/58713-abdullah-tammi-vaihtoi-islamilaisen-puolueen-puna-aatteeseen)

:D

Eldritch
10-25-2011, 08:21 PM
ST6QC1MUOuA

0:34 "Suomen Punakaartin tarkoituksena on toimia marsilais-leninistisen maailmankatsomuksen pohjalta ..."

Eiköhän se juuri näin taida olla.

Motörhead Remember Me
10-26-2011, 10:22 AM
Abdullah Tammihan on Johan Bäckmannin vanha kaiffari ;) Se on ihan selvä että Bäckman häärää tämän puolueen taustassa. Puolue tulee vetämään vanhaa tuttua Bäckmannilaista vihapolitiikkaa Suomea vastan ja rahoitus tulee Venäjältä.