To je Srpski projekat namjenjen samo za pravoslavce tj. Srbe.
Iskreno mi i ne trebamo biti na tom projektu, mene su pitali da stave ja sam se složio iako mi imamo Bošnjački DNK projekt ja sam u OBA xD
Printable View
First of all remove the hero of Greek War of Independence. This is Blasphemy to used for an enemy like you.
As for the Gypsies. It's not mine slander it is a fact
Attachment 86035
My grandpa burned your kin with napalm bombs during the Civil War.
The rest are ad hominem attacks and I don't comment that. Αντίο
Ovaj Hrvat Dobrović iz Burgenlanda ima puno poklanja sa Srbima i to ne samo sa prekodrinskim.
2 su objašnjenja za ovo:
- Predak od Hrvata iz Burgenlanda po muškoj liniji je bio Srbin koji se pridružio Hrvatima kad se bežali od Turaka u Burgenland
- Predak od recimo ovog Srbina iz Novog Pazara je bio Hrvat koji je iz Hrvatske kad su Turci nadirali oko 1522 umesto da beži na zapad odlučio da ode u Novi Pazar u dubinu turske teritorije te se popravoslavio i posrbio. Složićeš se da ovo nema nikakvog smisla....
U Međimurju Zagorju Podravini su gotovo svi Hrvati debelo autohtoni, dotepenaca je jako malo. Niti se ljudi iz tih regija nešto sele van.
Trebaju samo bolje isfiltrirati, kod nas srodstvo na balkanu ionako ne igra nikakvu ulogu, trebali su popisati pravoslavce, bošnjaci muslimane a hrvati katolike, ovako će im projekat sve više ličiti na Jugoslovenski ko da ga je TITO pravio hahahahha
Well he should be a reminder for all of you who deny his people and ban his mother tongue to be used in Greece ever since the Balkan wars.
That people like him sacrificed himself and his family for Greece to be liberated and for gypos like you to not serv as harem boys(enuchs) but to blow their shit on The Apricity today!
Αντίο.
Sve Hrvat do Hrvata punio Srbiju migracijama sa zapada. :rotfl:
Ovo jr više za Leeloo, ali ajde.
Hrvat Bojić iz Trogira i Hrvat Mošić sa Brača imaju poklapanja Srbima sa Kosova, iz Banata, Crne Gore, Raške, Južne Srbije, Šumadije, Podrinja, centralne Srbije, Posavine, Knina i Istočne Srbije.
https://lundiak.files.wordpress.com/...aric_north.png
Ajde da su u pitanju samo prekodrinski Srbi pa da kažeš da su to posrbljeni Hrvati, ali ovaj Fetivi i Boduli imaju poklapanja sa Srbinom sa Kosova, iz Babašnice (Južna Srbija) i iz Negotina (Istočna Srbija).
Jbg. stari srpska ćuna je napravila puno Fetivi i Bodula, ne samo Vlaje. :)
Ti si vjerojatno produkt Arijevske Šiptarske ćune, Pribislave. Sada mi je jasno zašto skrivaš svoje rezultate.
Coon noticed unusual Nordic strain among northern Gheg Albanians. Probably Pibivlach descends from one of such blond ubermenschen.
http://newsport.al/wp-content/upload...-Balaj-sot.jpg
hahahahaah
:popcorn:
To much talk about guy...People can start think about some thing...back on the topic or continue gay discussion .