I do.
Turkey will be Shia in 50 years.
Remember what idiris-i bitlisi and kuyucu murat pasha did to you.. turkey was almost becoming shia majority , but those guys did excellent work.
wtf, i wrote "don't come back" it says "don't be back"
is anyone editing my posts??
Yatacak yerin yok. Kendini rezil etmene lafim yokta milyonlarca vatanini seven alevileri de rezil ediyorsun. Su forumda uc bes tane ecnebiye yaranabilmek icin deger mi? Aleviler cem evlerine fon isteyecekleri yerde once içindeki pislikleri temizlesinler.
Lan sen ne utanmaz birisin? İdris-i Bitlisi köpeğinin yaptıklarını hatırlatıyorsun şerefsiz, ne dememi bekliyorsun sana madalya mı takayım?
O milyonlarca vatanını seven Alevilerden biri de benim, askerliğini bile yapmamışsın abuk subuk konuşuyorsun burada. Kıbrıs dahil her türlü savaşta şehid vermemize rağmen senin gibi üç beş ucuz reklam yapıp vatansever ayaklarına yatmıyoruz.
Orospu çocuğu bir Alevi düşmanısın, yobazsın, köpeksin. Senin gibiler Türkiye'de yaşayamıyor zaten siktir olup gidiyor. Cem Evleri'ne kurban ol sen, sünni kardeşlerim geliyor hep beraber ibadet ediliyor orada. İnsan olmayı öğren önce sen, içinde nefret ve pislik olan sensin domuz dölü.
Içinde bulundugun kimlik bunaliminin amina koyim. Akp ajani bile olabilirsin.. Ben alevilerin hassas oldugu konulara dikkat ederdim ama senin gibiler yuzunden tahrike dayanamayip damarim atiyor. Belki iyi de oluyordur kim bilir.
Kimse kimlik bunalımı içerisinde değil gerizekalı. Şiilere, Alevilere, Hristiyanlar'a laf söyleyeceğine sürekli dön bir de kendine bak. O damarına da dikkat et, hiç bir Aleviye söyleme kesmesinler o atan damarını oralarda çok Alevi var zira bu konular çok hassas biliyorsun.
Sünniler'e laf söylemiyorum, sünniler benim kardeşim ve önemli olan insan olmak benim gözümde amma velakin senin gibi radikal islamcı birini gördüğümde deliriyorum mesele bu, Türkiye 50 yıl içinde Şii olacak lafını bile ciddi alacak kadar gözün dönmüş zamanım yok fazla haydi bye.
Madem kiviracaktin niye iki saat bosuna ugrastirdin. Ha soyle yola gel.