0

Banalan primer ispada da smo ja i tschainen u odnosu na korisnika Srb1 sasvim neka deseta etnička grupa. Ja sam poprilično blizu njemu. Ponavljam, ne znam šta je razlog povećanog North_Sea na K15. Iskreno ne bih se vise cimao oko toga.
Pritom bilo bi lekovito( za moje nerve) ako bi ste se barem jednako fokusirali na mapu K13 koliko i na K15.
Thumbs Up/Down |
Received: 5,646/170 Given: 40/24 |
Thumbs Up/Down |
Received: 5,930/321 Given: 5,469/330 |
Kapirate poentu?
Recimo na K15 možem ja biti koliko hou severno ali teško da je to realna slika, jer kada dođe do K13 čak i ljudi koji na nekoliko kalkulatora, a ne samo jednom imaju južnije rezultate, a recimo Mađari su, opet su severniji od mene, jer je kod mene izražena srpska admixtura, i tu se najbolje ogleda poreklo.
![]()
Thumbs Up/Down |
Vlachs from eastern Serbia are part of Serbian society over 200 years.
There is no Albanian admixture among Serbs.
Sandžakians who are pred. of Albanian origin are citizens of Serbia, but not Serbs thanks God.
Vojvodinian Serbs very rare mixed with other nations.
Most common mixing of Serbian speakers in Vojvodina with other nations is mixing of Montenegrin colonists (which settled after 1945) with Hungarians.
Thumbs Up/Down |
Brate, naravno da nemaš ne-srpskog upliva.
Onaj Slovenac i Sremac su sasvim lepo objasnili da nisi atipičan za Srbina iz tvog kraja. Oni mnogo bolje poznaju autosomalnu neko iko ovde.
Logično da ne mogu svi Srbi biti autosomalno kao jaje jajetu, međutim Srbi su ipak jedan od najhomogenijih naroda u Evropi autosomalno.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks