1

Thumbs Up/Down |
Received: 11,881/444 Given: 14,089/67 |
Thumbs Up/Down |
Received: 52,629/1,011 Given: 43,539/788 |
Since thread is about Serbian DNA I don't want to offtopic. But it would be cool you post them, because you will see you are not only one with such results.
I have few samples from Split and one from east Herzegovina similar to you. One from Bosnia also iirc.
If you change your mind there is south slavic topic for that, let's keep this Serbian centered.
Thumbs Up/Down |
Received: 8,204/1,115 Given: 5,689/520 |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Jel se smije na ovoj temi zborit srpski?
Ako ne onda ću na engleski ako zatreba..
Prvo da se predstavim, Drago Kovačević iz Nikšića imenom i prezimenom srpskoga roda!
Viđeh da se ovdje moj rezultat pojavio, obzirom da se nerazumijem u te stvari previše, ne znam sa kojiem pravom je to moguće?!
Taj rezultat je moga imat samo moj lični prijatelj koga sam zamolio za neke rezultate jer nijesam viješ sa time, kako on nije ovdje, ne znam kako je moj rezultat ovdje završio i sa kojiem pravom.
Već sam reka ko sam i šta, ko radi ovu rabotu nek prestane da se ne bi uoči gledali oko toga.
Thumbs Up/Down |
Ako nije moj prijatelj postavio ko je drugi ima to pravo a da mene ništa pita nije i sa kojom namjerom?!
Takve mutne rabote neće izać na dobro
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
momče ja sam svoje sirove podatke posla drugome čovjeku, okle tebe pravo da ti to javno kačiš? Uopšte se ne razumijem u ovo nit me zanima.Viđeh i neke predikcije na moj rezultat.
Ako treba što da se objasni i razjasni javite se za telefon u privatnu poruku. Ja nikome nijesam da odobrenje da se moj rezultat ovdje postavlja
Thumbs Up/Down |
Received: 8,835/73 Given: 8,960/67 |
Haha, pa ovo je baš očajna imitacija crnogorskog govora. Da si napisao ekavicom a predstavio se kao čovek poreklom iz Nikšića bilo bi uverljivije. Ali nema veza, za pohvalu je što si sada rešio da budeš vuk umesto lava![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 11,881/444 Given: 14,089/67 |
Ja sam mu dao.
Thumbs Up/Down |
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks