Page 33 of 73 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast
Results 321 to 330 of 729

Thread: Krajina Serb (from Banija) results

Senior Member ph2ter's Avatar
    Last Online
    07-01-2024 @ 09:07 PM
    Meta-Ethnicity
    Slavic + Celtic + Illyrian
    Ethnicity
    Croatian
    Country
    Croatia
    Region
    Zagreb
    Y-DNA
    I2a1a2b-A815-FGC92673
    mtDNA
    HV0-T195C!
    743
    Thumbs Up/Down
    Received: 1,112/2
    Given: 267/0

1 Not allowed! Not allowed!

Quote Originally Posted by HungryLion View Post
    Ok, ali objasni mi kako Hrvati sličnog porekla kao ja mogu biti poprilicno severniji? Oni su pretpostavljam 100% Hrvati?
    Genetika je ogledalo geografije. Hrvati plotaju sjevernije jer se nalaze sjevernije. Čak i predslavenski stanovnici Hrvatske su plotali sjevernije od onih iz Srbije.
    Tvoji preci na Baniju su donijeli južniju genetiku od one koja je do tada bila u Baniji. Ti možeš plotati tako sjeverno samo ako su se oni miješali s nekim još sjevernijim od tebe.

Osim ako ne misliš da se tvoji preci Bijeli Srbi nisu miješali s Ilirima (što je nemoguće).

HungryLion
    Guest

1 Not allowed! Not allowed!

Europe
    100.0%

East Europe
    95.0%
    Balkan
    51.7%
    East European
    43.3%
    Baltic
    0.0%

South Europe
    1.0%
    Italian
    1.0%
    Greek
    0.0%
    Iberian
    0.0%
    Sardinian
    0.0%
    Ashkenazi Jewish
    0.0%
    Ashkenazi Jewish
    0.0%

North and West Europe
    4.0%
    English
    0.0%
    Finnish
    0.0%
    Irish, Scottish, and Welsh
    0.0%
    North and West European
    1.7%
    Scandinavian
    2.3%

Mutna je slika manje vrednosti se skoro i ne vide.

HungryLion
    Guest

0 Not allowed! Not allowed!

Quote Originally Posted by ph2ter View Post
    Genetika je ogledalo geografije. Hrvati plotaju sjevernije jer se nalaze sjevernije. Čak i predslavenski stanovnici Hrvatske su plotali sjevernije od onih iz Srbije.
    Tvoji preci na Baniju su donijeli južniju genetiku od one koja je do tada bila u Baniji. Ti možeš plotati tako sjeverno samo ako su se oni miješali s nekim još sjevernijim od tebe.

Osim ako ne misliš da se tvoji preci Bijeli Srbi nisu miješali s Ilirima (što je nemoguće).
    Znači onda je normlno da Hrvat iz Dalmacije bude maltene na granici nemačke? Severniji od Mađara?
    Interesanto, a da prirom nije mešan ni sa čime, daleko bilo jelte.
    Od većine kalkulatora kod mene samo jedan pokazuje relativno "čudniju" sliku. Verujem da je zanimljivo baš taj uzeti kao primer, a zanemariti ostalih 10.
    Pritom moji pretci iz Hercegovine i Bosne sigurno nisu bili znatno južniji od Hrvata iz Dalmacije.

Banned
    Last Online
    09-09-2024 @ 02:45 PM
    Ethnicity
    Melania's boy toy
    Country
    United States
    Region
    Zagreb
    8,373
    Thumbs Up/Down
    Received: 5,382/129
    Given: 6,047/229

Znači onda je normlno da Hrvat iz Dalmacije bude maltene na granici nemačke? Severniji od Mađara?
    Od većine kalkulatora kod mene samo jedan pokazuje relativno "čudniju" sliku. Verujem da je zanimljivo baš taj uzeti kao primer, a zanemariti ostalih 10.
    Koji to Dalmatinci plotaju s Njemcima ? Niti jedan koliko ja znam i oni su u biti istočno pomaknuti prema Moldaviji u odnosu na nas Purgere.

Senior Member ph2ter's Avatar
    Last Online
    07-01-2024 @ 09:07 PM
    Meta-Ethnicity
    Slavic + Celtic + Illyrian
    Ethnicity
    Croatian
    Country
    Croatia
    Region
    Zagreb
    Y-DNA
    I2a1a2b-A815-FGC92673
    mtDNA
    HV0-T195C!
    743
    Thumbs Up/Down
    Received: 1,112/2
    Given: 267/0

Pritom moji pretci iz Hercegovine i Bosne sigurno nisu bili znatno južniji od Hrvata iz Dalmacije.
    Mađari su pomaknuti zapadnije od Hrvata, prema Austrijancima jer imaju puno njemačke genetike. Hrvati su pomaknuti prema Ukrajinicima i Moldavcima, istočnije od Mađara, jer nemaju njemačke genetike.

Banned
    Last Online
    Ethnicity
    Melania's boy toy
    Country
    United States
    Region
    Zagreb
    8,373
    Thumbs Up/Down

Kaj misliš zašto ja plotam južnije od tebe a stari mi je Slovenac ? Sa majčine strane sam iz okolice Zagreba stoljećima unatrag ali imam i Šokačke korijene iz bosanske posavine.
    Je li moguće da su me ti bosanci povukli južnije od tebe ? Otac mi vjerojatno ima jaki njemački upliv osim slovenskog.

HungryLion
    Guest

Quote Originally Posted by Hrvoje Vukčić Hrvatinić View Post
    Koji to Dalmatinci plotaju s Njemcima ? Niti jedan koliko ja znam i oni su u biti istočno pomaknuti prema Moldaviji u odnosu na nas Purgere.
    Demantuješ sam sebe, juče si mi rekao da sam ljubomoran na Leloo zato što je severnija. Ona ima Poreklo vezano za Dalmaciju, za Baniju i Dubicu, a muski predak je došao iz Hercegovine ili pak granice sa Crnom Gorom.
    I ona je severnija od mene i to je logično, međutim ne razumem što nije logično da ja budem malo južniji, trebao bih biti u Bugarskoj pretpostavljam.

Banned
    Last Online
    Ethnicity
    Melania's boy toy
    Country
    United States
    Region
    Zagreb
    8,373
    Thumbs Up/Down

Demantuješ sam sebe, juče si mi rekao da sam ljubomoran na Leloo zato što je severnija. Ona ima Poreklo vezano za Dalmaciju, za Baniju i Dubicu, a muski predak je došao iz Hercegovine ili pak granice sa Crnom Gorom.
    I ona je severnija od mene i to je logično, međutim ne razumem što nije logično da ja budem malo južniji, trebao bih biti u Bugarskoj pretpostavljam.
    Molim ? Nisam to rekao lol. Leeloo ima i Njemačke krvi ali ne baš puno kako je sama rekla.
    ona nije čista dalmatinka ni blizu.

ja govorim o ovima koji jesu, niti jedan nije blizu Njemcima.

HungryLion
    Guest

Mađari su pomaknuti zapadnije od Hrvata, prema Austrijancima jer imaju puno njemačke genetike. Hrvati su pomaknuti prema Ukrajinicima i Moldavcima, istočnije od Mađara, jer nemaju njemačke genetike.
    Maltene polovina prekodrinskih Srba iz nekog razloga stoji zapadnije od Hrvatskog proseka, čak i oni koji su znatno južniji.

HungryLion
    Guest

Quote Originally Posted by Hrvoje Vukčić Hrvatinić View Post
    Molim ? Nisam to rekao lol. Leeloo ima i Njemačke krvi ali ne baš puno kako je sama rekla.
    ona nije čista dalmatinka ni blizu.

ja govorim o ovima koji jesu, niti jedan nije blizu Njemcima.
    Kako god...Severnija je od mene, ima istu putanju kretanja kao ja, otac joj ima isti haplotip. Meni je to poprilicno logično.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)